Just b&b!

…dagelijkse belevenissen live from nr53!

  • Voyeurs…

    ...kunnen ons begluren op

    Flickr!

  • Kalender

    januari 2007
    M D W D V Z Z
    « Dec   Feb »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Heel eventjes in vakjes denken

  • Woordenwolk

  • Archief

  • Blog statistieken

    • 153,982 hits

Bassin

Posted by Bart op 9 januari 2007

Naar jaarlijkse gewoonte houden wij onder de collega’s een Nieuwjaarsdiner. Dit jaar hadden wij Bassin uitgekozen, gelegen in een oude sluiswachterswoning net op de grens van Antwerpen-centrum en de haven.
Wat?
Sinds mei 2005 wordt je in Bassin ontvangen in een mooi authentiek decor, waar het charmante personeel je typisch Vlaamse gerechten zoals vol-au-vent of stoofvlees met “De Coninck”-bier en ook de traditionele gerechten uit grootmoederskeuken -allen naar keuze met kroketjes, puree of frietjes, ín een puntzak!- serveert.
Het verdict?
Ik had gekozen voor de huisgemaakte kaaskroketten en schartongfilets met croûte Parmesan… en ik kan niet meer zeggen dan dat beide gerechten gewoon subliem waren! De gerechten waren niet te groot -waardoor je geen complexen hebt over leftover’s- heel lekker bereid en mooi gepresenteerd, een pluim voor chef-kok Ivan Mojic!
Als dessert bestelde ik een Crème Brûlée en ook deze loste alle verwachtingen in, de koffie met glaasje advocaat en cakeje was een prima afsluiter.
Score?
4 senseo’s, magnificent my dear!
4 senseo’s - magnificent my dear!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers op de volgende wijze: