Just b&b!

…dagelijkse belevenissen live from nr53!

  • Voyeurs…

    ...kunnen ons begluren op

    Flickr!

  • Kalender

    augustus 2007
    M D W D V Z Z
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Heel eventjes in vakjes denken

  • Woordenwolk

  • Archief

  • Blog statistieken

    • 158.398 hits

Wappertien

Posted by Bart op 18 augustus 2007

Wanneer het zonnetje lekker schijnt, worden ik en mijn collegaatjes soms eens verleid tot het doen van een terrasje. Aangezien er op de Leien geen terrasjes te vinden zijn, trekken we vaak eventjes ’t stad in en vergeten we even de werksleur op de Wapper, niet ver van het monotone geklik van de Japanse fototoestelletjes en het historische Rubenshuis. Terras van dienst is dit van Wappertien.

Wat?
Wappertien is de iets meer trendy en hippe zaak van dezelfde eigenaars als restaurant Rubens Inn en het Noorderterras. Je kan hier terecht voor zowel salades als andere restaurantgerechten of voor een koffie of dessert als tussendoortje tijdens het shoppen op, afhankelijk van je budget, de Meir of de Schuttershofstraat. Bij goed weer is het één van de leukste terrassen, als het regent kan je terecht in een hip en leuk interieur.
Ons verdict?
We waren reeds enkele malen hier te gast en aangezien we beiden verzot zijn op salades, kozen we steevast voor een salade met spek en appeltjes en een salade met geitekaas en spekjes. Beide salades worden steeds geserveerd in een voldoende grote portie en zijn altijd even verzorgd, van discipline gesproken! Over de pasta met kaassaus en hesp die we hier onlangs aten waren we echter niet zo tevreden, aangezien de saus overduidelijk ‘uit een potje’ bleek te komen en een typische *****smaak (ik mag hier niet vloeken) meedroeg.
Maar… omdat de slaatjes voor ons belangrijker zijn en de bediening steeds correct en vlot verloopt krijgen ze toch een iets beter dan gemiddelde score.
Score?
3 senseo’s – op de goeie weg!
3 senseo’s - op de goeie weg!

Eén reactie to “Wappertien”

  1. JC said

    Van mij krijgt Wappertien maar 2 senseookes hoor 😀

Plaats een reactie