Just b&b!

…dagelijkse belevenissen live from nr53!

 • Voyeurs…

  ...kunnen ons begluren op

  Flickr!

 • Kalender

  juni 2007
  M D W D V Z Z
  « mei   jul »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Heel eventjes in vakjes denken

 • Woordenwolk

 • Archief

 • Blog statistieken

  • 155.977 hits
 • Advertenties

gayid.eu, hypocrisie ten top!

Posted by Bart op 28 juni 2007

Een tijdje geleden ging de redelijk gekende gaycommunity “qtid.eu” failliet, (zie onder meer FreFre’s post). Aangezien het concept goed in de markt ligt, werd er blijkbaar vrij snel een overnemer gevonden… maar blijkbaar vooral met de bedoeling lekker veel geld uit het (jonge) gay-volkje te kloppen.
Qua democratie en vrije meningsuiting is het namelijk ver te zoeken op de site…

Naast de gebruikelijke VIP-arrangementen (die je natuurlijk geld kosten) en waaraan ik me persoonlijk ook niet erger: je kiest er tenslotte zelf voor, krijg je tegenwoordig bij elk chatbericht dat je verstuurt de melding dat je ‘gratis’ een ‘silver-account’ kan verkrijgen, wanneer je je (gay) vrienden zou uitnodigen om “www.gayid.eu” te gaan gebruiken.
Eerst en vooral staat er nergens uitgelegd wat een “Silver-account” is, oké: lomp amateursfoutje als je het mij vraagt, erger vind ik het dat je óm deze vrienden uit te nodigen, je je EIGEN e-maillogin en PASWOORD moet opgeven! Gayid gaat dan door middel van deze login e-mailadressen ophalen van jouw account om deze contacten aan te sporen “gayid.eu” te gaan gebruiken, zodat jij dit gratis kan blijven doen… dat vind ik toch een beetje raar.

2007-06-28 gayid 1

Aangezien de community heel populair is bij veel jongeren -die niet direct over de mogelijkheid of de middelen beschikken te betalen voor een profielpagina- is dit natuurlijk een heel goedkope manier om aan een heel grote database met e-mailadressen te raken zodat er weer volop gespamt kan worden… als dit de manier is waarop gayid.eu meer leden wil lokken, hoeft het voor mij niet meer! En daar heeft gayid.eu toch zelf voor gezorgd zeker? Toen ik m’n redelijk ongezouten kritiek op deze “nieuws-post” had laten noteren merkte ik 5 minuten later dat m’n account niet meer werkte. Daarnaast waren alle andere posts met kritiek eveneens verdwenen… en blijven deze verdwijnen… blijkbaar is er iemand op z’n teentjes getrapt!

2007-06-28 gayid 2

Democratie en vrije-meningsuiting ten top met andere woorden… ander treffend voorbeeldje is de “verkiezing” van de nieuwe LNM-presentator. Van de 4 voorgestelde kandidaten waaruit de “community” mag “kiezen”, blijkt er plots eentje al verkozen te zijn… en niet echt om z’n presentatie-skills als je’t mij vraagt. En dan zegt de eigenaar nog dat “i hate hypocrisy”? Om het zoals onze Noorderburen te zeggen: “loop fietseuh man!” (hoe zeg je dat in het Russisch?)
Wanneer gaan (zelfverklaarde) marketingboys “holebi’s” eindelijk eens niet meer behandelen als melkkoeien? Of vragen wij er dan echt om?
Goed, mij in ieder geval niet gelaten: veel zal ik aan gayid.eu niet missen: op naar de volgende!

ps: kleine kanttekening, voor mr. eigenaar vies begint te doen: ik had inderdaad een link naar onze “kot te huur”-site op m’n profiel gezet… maar of dat reclame maken is? en als het dat dan al is… in ieder geval toch minder ergerlijk/beschamend dan de manier waarop zij het doen!

Advertenties

46 Reacties to “gayid.eu, hypocrisie ten top!”

 1. T.V. said

  Ge weet toch van wie dat al die sites allemaal zijn (gayid, lnm) ? Alexander Dresen, is trouwens ook een jongensliefhebber en van Russische afkomst. Die zit constant in zo een dingen en kritiek tja ….. Chat.to.be was vroeger ook van hem. En dat failliet gaan in volgens mij maar een farce zenne.

 2. Bart said

  Idd… ‘k heb er van gehoord. En ‘k stel me dan ook serieuze vragen bij de verschillende reisjes die in naam van “qtid” of “gayid” georganiseerd worden waarbij “jongere” gastjes gratis mee mogen.
  En het failliet gaan was zeker een farce: het is een heel gekende truck om snel van lastige crediteuren af te raken, en als je dan ziet dat hij dezelfde dag nog de rechten op de na(a)m(en) terugkocht… zielig!

 3. tis toch al langer bekend dat den Alex tegen geen kritiek kan en dan kinderachtig begint te doen door profielen en kritiek te deleten.

  kherinner me nog levendig een hetze vorig jaar omdat hij de wjnh merknaam misbruikte in google ads om volk naar zijn site te lokken en dan publiek op wjnh en de wjnh coo’s begon te kakken omdat we die ads weg wilden. echt zielig…

 4. tuipie said

  Ohja, bvba After The Hype (alex) laten failliet gaan en laten overnemen door een andere bvba LNM Media (alex) die net voor het faillissement in een ander arrondissement opgericht is… zo gaat dat tegenwoordig…. en van censuur gesproken, ik heb het ook al gemerkt… er zijn al vele berichten van mij verwijderd ;-), heb nog enkele screenshots liggen van zaken die zijn gewijzigd…

 5. Bart said

  lol 🙂 die screenshots heb ik ook staan! 🙂
  ‘k heb’t zelfde verhaal nog gehoord zeg, lijkt me echt lekker crimineel te zijn 🙂

  ‘k wist niet dat ie wjnh “ook” misbruikt had? zielige mensen op deze wereld! starten met een boycot, maar jah…

 6. Peter N. said

  LNM media overtreedt touwens doorlopend verschillende Belgische wetten aangaande e-mail en privacy.

  Ik ben nooit lid geweest, maar blijf ongevraagde junkmail ontvangen.

  De uitschrijf link op
  http://www.lnmmedia.eu/unsubscribe.html
  meldt vrolijk “Your e-mail address will be removed and added to an opt-out e-mail list so you never receive any e-mails from our services”
  maar de junk blijft binnenkomen.

  “After the hype there is only a huge void, filled with money grabbing nitwits”

 7. FreFre said

  🙂 Als persoon wie al 3 accounts heeft afgesloten gezien door Dhr. Dresen himself kan ik enkel maar zeggen dat het een wreed triestig typeke is.

  Mr. “Low self esteem because I’m think I’m to fat and I still have problems with myself being gay” is echt wel een zielig mannetje.
  ~
  @funky: ‘k had dat verhaal over wljg ook al covered

 8. FreFre said

  Oké, ik ben net terug van Werchter en ik ben doodop. ’t Is niet mijn gewoonte op mensen persoonlijk te beginnen bekritiseren, maar die vraagt er toch achter. Mijn eigen post lezende val ik precies in herhaling 🙂 De boodschap is hopelijk duidelijk genoeg.

 9. Chantal said

  Hij (alex) maakt niet alleen jullie wereld tot melkkoe met zijn site’s hoor, mijn account is ook al 3 keer verwijderd op lnm.
  Het wordt hoog tijd dat er zowel op belgische en nederlands maar vooral op europees niveua paal en perk gesteld wordt en regels die misbruiken voor komen gestemd worden.

 10. wilhelm said

  als reactie op gayid is http://www.aslcity.be gekomen , een nieuwe site voor holebi’s waar je je profiel kan personaliseren, blogs kan schrijven en polls kan add’en dit naast het raten en comments laten bij profielen , deze nieuwe site voor en door jongeren!!!

  ik hoop dat deze site , gayid gaat vervangen!!

  greets wilhelm

 11. tuipie said

  Zopas is mijn profiel op gayid.eu verwijderd door ALEX himself
  blijkbaar heeft hij gehoord dat ik nog altijd vrij negatief zou staan tov Gayid.
  Het enige wat ik ooit hier op fora of dergelijke gezet heb is het systeem van bvba’s laten failliet gaan en dan een nieuwe beginnen.
  blijkbaar kan hij dat niet verdragen… en pikt hij dit niet, wat ik zou moeten begrijpen, want ik zou dit ook niet gepikt hebben als voorzitter van wjnh ooit…

  het is maar dat jullie het weten!

 12. b1gfeet said

  Hehe mijn profiel is nog niet verwijderd, maar ben wel al 2de keer geblocked, joy, wel leuk dat ze je in de waan laten dat het niet zo is… Ik heb nooit een melding gekregen van wat ik verkeerd gezegd zou hebben, ik heb in alle beleefdheid ne mail gestuurd, maar heb nog altijd geen antwoord gekregen…
  Nuja, ik word er 24, ik zal al 10 jaar te oud zijn é…

 13. Ecce Homo said

  Ik snap GAYiD/QTiD (of het momenteel ook heet, ze veranderen om de haverklap) niet

  1: Als je comments toelaat, moet je ook kritische geluiden aanvaarden. Racisme enzo uitgezonderd weliswaar.
  2: Ze hebben Europese ambities, maar ze waren nergens te bespeuren op de EuroGames. Geen berichten, geen promo, geen sponsoring. Nada, rien de knots.

 14. Bart said

  @ b1gfeet: ‘k ben ook 24 (al geloven de meesten dat niet) dat was dus de reden… 🙂
  @ Ecce Homo: je hebt absoluut gelijk, dat is (en hopelijk niet “was”) de kracht van internet: iedereen zijn mening laten hebben en laten geven, de zwakte van internet is dat er uiteindelijk iemand kan beslissen of wat jij zegt wel in zijn/haar kraam past…
  wat de EuroGames betreft: vermoedelijk lag de gemiddelde leeftijd van de deelnemers wat te hoog om interessant te kunnen zijn voor mr. GayID-himself

 15. GaatJeNietAanAlex said

  Mijn account is ook verwijderd vanwege kritiek. Dat zielig ventje Alexander Dreesen (gebruik aub zijn naam veel zodat het hoog scoort in Google) controleert deze site waarschijnlijk wel.

  Zou het geen goed idee zijn om met iedereen bewijzen te verzamelen, en deze dan 1. voor te leggen aan eCops, 2. de informatie op een webpagina plaatsen en de link naar veel van je “gay” contacten (let op : niet spammen dus !) door te sturen.

  Hier valt alvast wat informatie bijeen te scharrelen :
  http://weljongniethetero.be/forum/viewtopic.php?t=17240&postdays=0&postorder=asc&start=0

  Mij contacteren kan via het emailadres dat je moet vragen aan de webmaster van deze blog.

 16. Olivier said

  Hoi

  Wat ik hier allemaal lees verontrust me echt.. Maar een website met die ‘bewijzen’ erover te gaan maken lijkt me niet echt een goed idee, dan kun je zelf ook nog in de problemen raken, alhoewel iedereen het recht heeft om zijn mening te uiten..

  Laat Alex lekker doorgaan zodat hij zijn eigen ondergang graaft.. Dat lijkt mij het slimste.. Want hem stoppen is onmogelijk, mocht dat zijn wat sommigen willen. 😉

  Ik heb wat informatie opgezocht via google en kwam enkele dingen te weten.. Zoals dat QT Magazine geleend zou zijn van qtmagazine.com. Maar in hoevere dat allemaal wel klopt blijft mij natuurlijk een raadsel.

  Mogen we hopen dat Alex z’n lesje nu wel geleerd heeft, en dat dergelijke zaken niet langer voorkomen?

  Vriendelijke groeten
  Olivier

 17. […] een beetje té gehypet restaurant, of in ieder geval ‘after the hype’ zoals nog andere dingen. *gniffel* Score? 2 senseo’s – dat kan beter! Posted in Antwerpen, […]

 18. skerit said

  Tis nen dikkop indeed,

  toen ik klachten had over zijn “Night of QT” (hoewel ze, tov andere klachten, nog zeer beschaafd waren) kreeg ik van hemzelf een berichtje dat ik niet mocht klagen. Dan kreeg ik een ander berichtje “sterker nog, volgende keer kom je gewoon niet binnen”.

  Ja foert, Alex is heel goed in 1 bepaald ding: wat mensen niet willen gewoon in hun strot rammen.

  De meeste van zijn community, mezelf inbegrepe, gaan toch liever uit op iets commercielere muziek, maar hij draait daar dan de meest onbekende beats. (En hoe iedereen voorbij die vip-room moest lopen, zodat iedereen ze zeker zou hebben gezien, het was om misselijk van te worden.)

  En zijn magazine niet vergeten! Het begint ZOOO trendy & stijlvol te worden dat het binnenkort waarschijnlijk geowon vol witte pagina’s zal staan…

  Het enige originele aan heel zijn community was de naam, het klonk vrij leuk en er zat eens geen “gay” in, maar da’s ook al lang verleden tijd.

  Maar, om nu even op die wjnh/google ads op terug te komen, het is wel zijn goed recht om reclame te maken op bepaalde zoektermen… Toen kwam WJNH er niet bepaald sympathiek uit, vond ik toch persoonlijk.

 19. AlexanderVresen said

  Kunnen ze mensen de toegang ontzeggen op hun fuiven voor zo’n redenen ? Kvraag mij dat eigenlijk al lang af

 20. the one and only said

  Ik ben één van de vele mensen die ooit nog dom genoeg is geweest om voor Alex te werken. Mijn naam heeft nog in het LnM ledenmagazine, QT Magazine én in QTid bij een aantal artikels gestaan.

  Ik herinner me nog levendig mijn allereerste sollicitatie. ik kwam toe. Hij deed eventjes alsof hij een hééééél belangrijk gsm gesprek moest aannemen en liet me 20 minuten alleen achter in zn bureau. Op tafel liet hij heel erg duidelijk zijn portefeuille achter die propvol grote bankbiljetten zat.

  Op dat moment maakte ik er niks van. Ik kreeg de job toen niet. Maar een jaar later werd ik gecontacteerd ivm de job die ik dan uiteindelijk wél kreeg. Het verloop van dat sollicitatie gesprek? Herlees gewoon het bovenstaande stukje.

  Vanaf dan had ik door wie Alex was. Een zielige, onzekere meneer, die door status wil verwerven wat hij niet in zich heeft. Een man die denkt dat gezag gelijk staat aan tirannie.
  Een man die een werkruimte binnenkomt, er geen probleem van maakt om ongegronde beschuldigingen naar mijn hoofd te gooien terwijl mijn collega’s erbij zitten, maar het wel nodig acht mij te ontslaan omdat ik de dag erna GEGRONDE beschuldigingen terugkaats in het bijzijn van zijn ondergeschikten (“Je mag mijn gezag niet ondermijnen in het bijzijn van anderen”).

  Er ging geen dag voorbij bij After the Hype dat er niet één of andere deurwaarder of gezant van de politie aan de deur stond. Het graf dat Alex voor zichzelf aan het graven is wordt dieper en dieper, dus laat hem maar begaan.
  Op een bepaald moment zal hij zodanig diep in de shit zitten dat hij er zich gewoonweg niet meer uit zal KUNNEN lullen. En ik hoop écht uit de grond van mijn hart dat hij dan de bitch van één of andere extreem geschapen bajesklant wordt. Zodat hij het es aan de lijve kan ondervinden, hoe het voelt om misbruikt te worden.

  hehe, ’t is eruit … nog een chance dat ik geen Qt profiel heb 🙂 anders was het aftellen naar de afsluiting 😉
  xx

 21. AlexanderVresen said

  Een lugubere omstreden persoon die zichzelf een profiel en een leven aanmeet door anderen te verplichten met hem om te gaan. En als het nie gaat haalt hij wel z’n portemonnee boven. Ooit gaan hij crashen, inderdaad.

 22. dimitri said

  @skerit: Maar, om nu even op die wjnh/google ads op terug te komen, het is wel zijn goed recht om reclame te maken op bepaalde zoektermen… Toen kwam WJNH er niet bepaald sympathiek uit, vond ik toch persoonlijk.

  > Alex mag idd via zoektermen (bv wjnh of wel jong niet hetero) zo zijn google-adv laten zien maar hij mag niet de naam Wel Jong Niet Hetero gebruiken als titel van de google-advertentie zelf, om de eenvoudige reden dat dit een merknaam is en mensen denken: ok, dat is een WJNH-advertentie, snappie?
  WJNH kwam er idd slecht uit, omdat Alex een totaal scheefgetrokken artikel over geschreven had dat onjuist was… conclusie: hij kon gewoon niet verdragen dat WJNH daarover een vriendelijke mail stuurde met de vraag de advertentie te wijzigen… wat hij uiteindelijk na lang aandringen heeft gedaan… nadat WJNH er zelf een bericht had overgeplaatst op haar eigen site.

 23. […] gespecialiseerd tijdschrift Internet Inside plaatst vraagtekens bij de overname van GAYiD van het failliete After the Hype door LNM Media. Beide bedrijven waren / zijn […]

 24. Michael said

  Zelf heb ik ook langer dan 1 jaar voor gayid.eu gewerkt en ik moet zeggen dat ik alles wat anders had ervaren. Als je er niet lang genoeg gewerkt had of nooit echt een moment gehad hebt om een deftig gesprek te voeren met Alex dan kan je er ook moeilijk een beeld van scheppen.

  @Bart: Alex is zal nooit of nooit met zijn personeel onder de lakens kruipen. Ik ben samen met hem naar Londen en Barcelona geweest en dat was niet om iets te proberen maar dat was voor vooral de team sfeer wat op te krikken en om eens een weg te zijn van kantoor of van je job.

  Ik geef ook eerlijk toe dat Alex soms miss wel een andere kijk had op dingen en ze in zijn positie ook soms wel eens verkeerd overbracht naar de mensen toe , maar hij is de baas van meerdere websites , een magazine en nog andere dingen en dat kan je alleen maar opbouwen als je de baas blijft over je product en niet de vriend bent van je personeel. Als je zoveel problemen hebt met gayid.eu kom er dan ook gewoon niet meer op en maak je profiel niet voor de 5 e keer opnieuw aan.

  Alex kwam idd soms heel streng over maar daarvoor bestaan ook de pr managers. Mensen geven ook heel graag afbrekende commentaar en soms werden die dan gedeleated omdat hij zag dat mensen zich hierdoor ook niet goed voelde. Hij heeft wel degelijk een hart hoor voor als jullie twijfelden, maar je moet hem gewoon leren kennen.

 25. […] je online entries kan blijven aanpassen. Misschien kunnen we nog niet om met interactiviteit. Eigenlijk kunnen we niet om met kritiek, want daar komt het op neer. […]

 26. Frederik said

  Met privacy wordt er zeker en vast geen rekening gehouden.
  Mijn vriendje waar het ff slecht mee ging heeft zomaar eens m’n login & paswoord opgevraagd om me te controleren
  en mister Alexander Dresen heeft het hem zonder probleem gegeven. Privacy!?

  In het verleden heeft hij ook al eens (grof) geld geboden aan een aantal (-20j) kerels die ik ken om met ze naar bed te gaan. Die Alexander Dresen is dus een zielig gefrustreerd vals persoontje die graag op jongere kereltjes kickt.

  Als ik hem ooit in levende lijve tegenkom zal hij wel ff anders piepen!

 27. Asterix said

  @Frederik:

  zoals ik op andere topic al gezegd heb: zeer laag bij de gronds om iemand persoonlijk te gaan aanvallen, zonder dat je bewijzen hebt.

  @Michael:

  Net als jij heb ik de eer gehad met Alex te mogen samenwerken. Wel heb ik hem niet vaak gezien, maar de keren dat ik hem heb gezien en gesproken, moet ik zeggen: je hebt gelijk in je beschrijving over hem. Ik denk er ook zo over trouwens.

  En aan al die nitwits die denken dat ze hier mogen meeheulen met de meerderheid, en lasterlijke, doch ongestaafde commentaar mogen leveren: doe zeker zo voort, ge zult er ver mee komen.

  Mensen aanvallen op hun bedrijven, en dit dan nog weinig objectief (meneer Ernst, die zijn naam trouwens alle geweld aan doet), of een kleine overwinning in de rechtbank beschouwen als het achtste wereldwonder (meneer Scheers), getuigt ook van eenzijdige, doch foute politiek, en misleiding van het volk.
  Uiteraard jullie goed recht. Maar lastercampagnes halen nu eenmaal hun succes uit ongestaafde sensatie.
  Maar evengoed mijn recht om mijn mening te uiten.

  Greetz,

 28. Erik said

  Ik ken Alex al 10, toen hij nog jong en onervaren was. Als oude rat in het vak herkende ik direct de kwaliteiten in deze man en heb hem dan ook met raad en daad bijgestaan. Nu blijkt dat hij geen schaap meer is in een wolven wereldje, ben ik eigenlijk wel een beetje fier. En de frustaties die ik hier lees zijn in mijn ogen reacties van anderen die niet kunnen wat Alex wel kan.
  Alex heeft vroeger ook dikwijls in jullie schoentjes gestaan, maar is er niet gaan over klagen, hij is er duidelijk sterker van geworden en ik hoop voor alle mensen met frustaties dat ze dit ook worden.
  Ah, en dat gedoe over homo zijn, ik ben zelf 200% hetero, maar ik heb hier NOOIT iets opgemerkt.
  Probeer zelf maar eens te overleven in dit internet wereldje. Alex heeft bij mij zijn respect verdiend, en er zal meer nodig zijn dan wat lasterpraat om mij tot andere gedachten te brengen.

 29. b1gfeet said

  Erik, ik heb totaal geen ambitie om een site op te starten! Het enige wa ik wil is rechtvaardig behandeld worden! Op zijn sites is mij de mogelikheid om reacties te plaatsen mij ontnomen, ik zou niet weten waarom… De reden van reacties te plaatsen is toch om een discussie te kunnen hebben net als hier? Het smerige van dit alles was dat ik maar reacties poste maar dat deze enkel door mij zichtbaar waren. Als ik uitlogde bleken mijn reacties er niet meer te staan, dat ze mij dan duidelijk lieten weten dat ik niet meer mocht posten ipv mij zoiets te lappen. En btw, ik herinner me nog goed, die reacties gingen over een witte Rietveld stoel, die mannen waren die stoel aan het afbreken met “’t is lelijk” en van die toestanden en het enige dat ik gedaan heb is die stoel verdedigd! Hoe een mens zich hierbij slecht zou kunnen voelen is maar de vraag…
  Nu, omdat ik al voor de derde keer op minder dan een jaar tijd iedereen moest uitnodigen voor het behalen van zo een “silver” account, en ik dat dus enorm storend vind, ene keer was wel genoeg geweest zeker? heb ik mijn profiel dan ook maar verwijderd en sindsdien nooit meer op die site geweest.

 30. ODJ said

  Wat mij opvalt is hoe er gereageerd wordt op berichten over Alexander Dresen en GayID.

  Enerzijds heb je de bashers, die – soms karikaturaal – Dresen aanklagen en vreemde praktijken aankaarten.

  Anderzijds vurige verdedigers die steeds op de man (terug)spelen, en Dresen als mens verdedigen, maar zwijgen over aangehaalde problemen. Die verdediging duikt ook steeds uit het niets op en in vlagen. Vreemd toch.

  Kortom, de verdediging maakt dezelfde fout als de aanklacht: karikaturaal reageren, uit het niets opduiken en weinig concreet.

 31. Gert said

  GAYid is DEGOUTANT!

  Nadat ik op een eerste mailtje,geen reactie kreeg, stuurde ik via hun website een mailtje naar admin Alex, blijkbaar de eigenaar, met dezelfde vragen.

  “Ik ben helaas één van die gebruikers die niet erg tevreden is over de progressie.
  Ik heb vaak het gevoel, dat nu jullie site leading is, het plots allemaal betalend mag worden.
  Privé heb ik geen gsm, enkel van m’n werkgever, en daarmee kan ik me moeilijk een betalende profielpagina kopen. Bovendien zou ik wellicht privé ook nooit voor betalen. En zo denken er vast erg veel mensen over.
  Ik heb vorige maand jullie client geïnstalleerd omdat die volgens jullie e-mail permanent de silver status geeft. Ik heb nu een bericht ontvangen dat ik toch niet kan lezen, tenzij ik betaal om silver member te worden? ”

  Ik heb geen antwoord mogen ontvangen, en de volgende dag hadden ze gewoon mijn profiel en toegang verwijderd. Ik ben geschrokken van het gebrek aan tolerantie binnen hun organisatie.

  Erg jammer en beschamend. Ik hoopte dat dit een persoonlijke inschattingsfout van één medewerker was, en ook niet meer dan dat. Maar helaas vond ik zonet na wat online meerdere feiten waarbij gayid in de fout gaat en intolerant handelt.

  De gay community, meer dan wie ook, verdedigt toch waarden van vrijheid en tolerantie. De thema’s waar ook hun adverteerders zich aan linken.

  Bovendien leer je als organisatie meer van mensen die de moeite doen om feedback te geven, ook negatief, dan van mensen die zwijgen en waarvan je enkel kan constateren dat je ze kwijt bent.

 32. […] bij zulke blogs hebben, maar zij durven. Ook meer persoonlijke blogs bekijken verschillende holebithema’s kritisch. Wie van de ‘gevestigde waarden’ durft zich open te stellen, durft te […]

 33. Bert said

  Interessant artikel gevonden over de zakelijke handel en wandel van Dresen vind je op deze blog.

 34. Bert said

  …en nog iets: kijk hier eens hoe vriendelijk diene mens is!

 35. […] heeft (alweer?, en hier ook nog ééns?, ook hier laten ze hem niet met rust) te kampen met leden die zich ergeren aan het beleid dat ze voeren. Ditmaal gaan ze er wel erg ver […]

 36. […] 4040-dienst van VTM te mailen om de vermeende spampraktijken van GAYiD.EU aan te klagen. Klachten en frustraties ten opzichte van de community zijn niet nieuw. Maar hoe moet je als bedrijf of […]

 37. kris said

  Nu de website gayid vernieuw is trekt het helemaal op niets meer,onlangs wou ik nog mijn via sms betalend acount verwijderen en vraag ik dit via chat aan Alexander Dresen.Nu verwijderd die gewoon mijn volledig acount,ik wou een gewoon free acount hebben maar als je op google de naam Alexander Dresen dan snap je het al.

 38. Alexander Venema said

  Zo, dus ik ben dus niet de enige die zich ergert aan de manier waarop door Alexander Dresen wordt omgegaan met de privacy van clienten.Bleek wel toen ik me maar weer eens had aangemeld, had een bericht binnen van iemand, maar moest eerst messenger installeren. Kreeg ik ineens de vraag of dit ook aan mijn messenger mocht worden gekoppeld. Lijken wel hackerpraktijken, ofwel oplichterij. Erger me al langere tijd aan de hypocritische wijze waarmee men hier met mensen omgaat. Als men hier een foto wil plaatsen die gewoon mooi is, zonder enig spoortje van erotiek of porno daarbij, wordt deze doodleuk geweigerd. Klik ik eens even wat andere profielen aan, val ik om van verbazing. Blijkt dat er wel degelijk foto’s opstaan die volgend het beleid niet zouden mogen. Ook ik heb al eens forse kritiek gegeven op de wijze van hoe er hier met mensen wordt omgegaan. Daar was de heer in kwestie niet van gediend. En o ja ik moest maar eens opletten wat er zou gebeuren als de moderators of staff dit ter ore zou komen. Zit nog wel steed op gayid, en laat me niet wegpesten door een omhooggevallen, champagne zuipende boerenlul. In alles merk je bij de heer in kwestie dat hij zich op een schandalige wijze omhoog heeft gewerkt, ten koste van anderen. Ik wordt door hem afgeschilderd als ongeletterd. Wordt verweten jaloers te zijn. Vraag me af waarop? Kijk dat mijnheer denkt dat hij alles is, duid toch zeker wel op een bepaalde vorm van arrogantie waar ik absoluut van walg. Ook werd mij gezegd dat ik nooit iets berijkt heb, en daarom met afgunst naar hem kijk. Foutje mijnheer Dresen, ik was al op mijn 22e mede-eigenaar van 5 bedrijven, die in tegenstelling tot mijnheer, niet door zwendel en corruptie in mijn bezit zijn gekomen. Ik troost me met de gedachte dat dit sujet waarschijnlijk zijn eigen graf aan het graven is. O ja, hij heeft wel een foutje gemaakt. Maar dat is misschien wel ten voordele van ons, ik heb namelijk zijn prive email-account. Wie er interesse heeft is welkom. Groetjes van Alexander Venema. Heb een mooie voornaam, nog steeds, maar wordt bedoezeld door zo’n vieze gluiperd.

 39. Lavonda said

  It can cut down the phantom of the and eat more than fruits and veggies.
  Upright remember all dietings gets you conceive you can
  ab workout lose free weight and be intelligent.

  With that equaling brought up hither time interval educating HIIT
  to accelerate fat red ink likewise. You’ve witnessed this at the gym… heck, breather, coughing up rake, wheezing, chest of drawers hurting, system of weights red, bone pain sensation sensation or head aches.

 40. Right now I am working on getting my figure exactly how I’d like it to be and with the advice I’ve found on this blog I can undoubtedly tell you I’m very close to getting the physique I have always wished for. Thanks for everything.

 41. the well-known Marcel Proust asserted that tthe true voyage of discovery isn’t consisted of searching for new landscapes,
  more about having new eyes. Thanks for providing me with a new sight.

 42. Hey there, I’m a new blogger and I enjoy reading this
  particular blog, so I was thinking maybe I could get your help with something.

  Do you put up everybody’s comments? Even people who cfiticize
  and annoy you? I honestly don’t know what I should do.

 43. Nkle.in said

  Quakity posts is the secret too inerest the users to go to see the site,
  that’s what this web site is providing.

 44. Joyce said

  What’s up everyone, it’s my first go to see at this website, annd post is actually fruitful in support of me,
  keep up posing these types of posts.

 45. properti said

  properti

  gayid.eu, hypocrisie ten top! « Just b…

 46. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this website.
  I am hoping to see the same high-grade content from you in the future as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website
  now 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: